Home Vitenskap Året med Nieuhetene

Året med Nieuhetene

0
Året med Nieuhetene
Kjøtt og primater preget nyhetsåret 2019.

Nyhetsåret 2019: Her er de mest leste sakene fra Nieuhetene i år. Vi ønsker et godt nytt år, selv til alle tapere og hatere.

1. Julius-bløffen

På selveste kvinnedagen kunne vi avsløre at dyreparken i Kristiansand er på sin fjerde Julius. Den infernalske apekatten er i realiteten fire beist som har dødd under grusomme omstendigheter og blitt suksessivt erstattet.

2. Joike-sjokket

På selveste 17. mai kom sjokknyheten: Den norske gruppa KEiiNO trakk bidraget sitt til Eurovision Song Contest. Årsaken var at joiken rett og slett ble for personlig.

3. Modig ung kvinne

På selveste den samiske nasjonaldagen sto Ronja (23) fram og brøt stillheten: Hun delte passordet sitt med hele Norge. – Etter at jeg begynte å fortelle menneskene rundt meg om passordet mitt, føles det som om jeg er 100 kilo lettere, sa hun til Nieuhetene i februar.

4. Naken kjøttelsker

I sommer snudde en nasjon seg vekk i avsky da en naken mann stormet ned Karl Johan på jakt etter kjøtt. Mannen viste seg å være tidligere Frp-formann Carl I. Hagen. OBS: Bildet er ITFA (ikke trygt for arbeidsplassen).

– Jeg er meget glad i kjøtt. Derfor denne hasten. Jeg simpelthen elsker kjøtt og rasisme, sa Hagen før han stjal ti rå hamburgere fra Max-restauranten på Egertorget.

5. Usynlig kunstsvindel

Bodø kommune gikk på nok en kunstsmell da det ble kjent at de hadde brukt 200 millioner kroner på en blank vegg. Veggen skulle visstnok inneholde et usynlig maleri av selveste Banksy.

6. Krig i pop-Norge

Sjokkbølgene gikk som varmt hvetebrød da det kom fram at Astrid S og Sigrid var i bitter skyttergravskrig mot hverandre. Konflikten toppet seg da Astrid S beskyldte Sigrid for å ha plantet skjeggkre i leiligheten sin.

7. Enormt sexleketøy

En feilbestilling fra Kondomeriet førte til det mange trodde var en kunstinstallasjon – en massiv dildo midt på Aker Brygge. Javel?

8. Forbløffende Giske-video

Trond Giske var en av årets mest omtalte mann. Den leveglade trønderladden havnet nok en gang i rampelyset i februar, da en video fra Facebook-gruppa «Øss som vil hi hainn Trond tebakers att i pollitikken» nådde offentligheten.

9. Beef mellom Petter og Gunnhild

I november godtet vi oss over den fargerike lurendreieren Petter Stordalen, som avslørte planene for det nye kjøtthotellet «The Meatball», med hodeputer av kassler-skinker, tepper av pastrami og polske kabanos-pølser i stedet for tannbørster.

10. David (3) står i det nå

Hjerteknuseren David kom i skade for å brenne ned barnehagen sin. Men! Han valgte å stå opp for seg selv og stå i det. For det berømmer vi ham.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here