Home Mellommenneskelige forhold Full beef mellom Petter og Gunnhild: – Nå starter jeg kjøtthotell!

Full beef mellom Petter og Gunnhild: – Nå starter jeg kjøtthotell!

1
Full beef mellom Petter og Gunnhild: – Nå starter jeg kjøtthotell!
Det blir langt mellom gulrøttene på "The Meatball". Petter Stordalen takker for sist med en digert kjøtthotell i Bjørvika. (Foto: montasje)

OSLO: Bruddet mellom kjendisene ble annonsert som et farvel mellom venner. Men nå er hanskene kastet, og en nysingel Petter har planer om et storslått hevnhotell i Bjørvika.

Hotellet «The Meatball» skal stå ferdig høsten 2022 og vil ruve 160 meter over Oslos kystlinje.

Bygget på knokler og svor

– Kjøtt! Kjøtt! Kjøtt! gliser Petter og forteller om den nye forretningsideen sin.

Byggematerialene er organiske knokler og svor, og på menyen står vil det være kjøtt til frokost, lunsj og middag.

Under pressekonferansen fredag morgen kunne Petter Stordalen fortelle at han hadde fått nok av vegetarbuffeter, og «driter 110 prosent i FNs bærekraftsmål» i utformingen av sitt nye hotell.

Kjøttemaet vil også prege rommenes interiør.

– Hodeputene vil være kassler-skinker, teppene av pastrami og i stedet for tannbørster vil gjestene kunne pusse tennene med polske kabanos-pølser.

Hevnhotell?

På spørsmål om stuntet er et forsøk på å ta igjen etter at eksen Gunnhild Stordalen forlot ham for å bruke mer tid på veganske koldtbord med diverse FN-topper, svarer hotellkongen kryptisk.

– Jeg er en skøyer, og man kan selvfølgelig tolke «The Meatball» som et lite stikk i siden til en viss person. Men jeg sier ikke mer, ler Stordalen.

Et av høydepunktene hotellets gjester kan glede seg over er en tro kopi av Katz’s Delicatessen i New York, der man kan gjenoppleve kjøttspiserscenen fra «When Harry met Sally» – inkludert orgasmen.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here