Astrid S får ikke solgt leiligheten sin etter at skjeggkreene tok over. (foto: Mattis Folkestad)

OSLO: Leiligheten til Astrid Smedplass har rast i verdi etter at det ble funnet skjeggkre på badet, kjøkkenet og på et annet våtrom Astrid pleier å kalle «teknisk rom». Nå anklager hun artisten Sigrid for å ha plantet skadedyrene der med vilje.

Det er krig i rosenes leir, etter at den verdenskjente popsangeren Astrid Smedplass anklaget den nesten like verdenskjente Sigrid for eiendomssabotasje.

Trives godt på mørke steder

– Det er riktig at vår klient hevder at skadedyrene er plantet i hennes leilighet med overlegg, og at hun føler seg sikker på hvem som står bak ugjerningen, sier Edna Skåberg Arnesen, advokaten som representerer Astrid S i det sivile søksmålet.

Skjeggkre er et insekt med levetid opp til 7 år og som trives godt på mørke steder innendørs. Den blir stadig vanligere i norske hus og leiligheter, og kan redusere en boligs verdi dramatisk.

– En klassisk misforståelse

Sigrids manager, Geir Luedy, sier at artisten stiller seg uforstående til anklagene.

– Her har det nok oppstått en klassisk misforståelse. Sigrid var på et vorspiel hos Astrid S på vårparten, og hun hadde da med et Norgesglass med skjeggkre. Dette er kosedyrene hennes, og de adlyder henne uten forbehold. Da lokket var av i et kvarters tid var dette for å tilføre luft i glasset. Ingen av skjeggkreene forlot glasset. Om leiligheten til Astrid S har skjeggkre, må dette være en bestand som bodde der fra før, slår Luedy bestemt fast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here