Home Nyheter Wikileaks: Dyreparken er på sin fjerde Julius allerede

Wikileaks: Dyreparken er på sin fjerde Julius allerede

1
Wikileaks: Dyreparken er på sin fjerde Julius allerede

Nye avsløringer fra Wikileaks er troende til å lage sjokkbølger for alle som har et forhold til Kristiansand Dyreparks store celebritet, sjimpansen Julius.

Et internt notat fra dyreparken som har kommet på avveie avslører nemlig at Julius (født i 1979) døde tidlig og har blitt erstattet med andre aper. I frykt for at dyreparken skulle miste en av sine største attraksjoner, ble i all hemmelighet «Julius I» med tiden byttet ut med hele tre aper. Et faktum som frem til nå kun var kjent hos ledelsen og den innerste kjernen av dyrepassere.

Pall Mall

Julius I ble faktisk ikke eldre enn 10 år, da han døde av lungekreft, røper Wikileaks. Kreftsykdommen skal ha vært fremskyndet av at publikum ga den populære sjimpansen sigaretter. Spesielt skal apen ha vist å sette pris på sigarettmerket Pall Mall.

Forsvinningsnumre og fyll

Skjebnen til de to neste «juliusene» har mildt sagt vært ugrei. Julius II forsvant sporløst under et fuktig julebord for dyreparkens ansatte i 1995, og ble aldri sett igjen. Julius III var visstnok svært intelligent, og skal ha klart å komme seg ut av dyreparken via turistbagasje. Julius III måtte avlives da han omsider ble funnet tungt alkoholisert i en forfallen hytte ved Krokevann, tidligere eid av Jan Tore Sanner, i 2008. Wikileaks’ kilder røper at de to eldre turgåerne som fant Julius III ble savnet av pårørende, men aldri funnet.

Julius IV

Den nåværende Julius, Julius IV, skal være den første Julius’ sønn nummer åtte. Julius IV skal være en flegmatisk karakter som verdsetter oppmerksomhet, små porsjoner med skjeggkre og Skruf Original White.

Kristiansand Dyreparks kommunikasjonssjef Meinert Due var ikke tilgjengelig for kommentar ved publiseringstid.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here