Home Rampelys Bodø kommune kjøpte «usynlig kunst» av Banksy

Bodø kommune kjøpte «usynlig kunst» av Banksy

2
Bodø kommune kjøpte «usynlig kunst» av Banksy
Ordfører Pinnerød foran det kontroversielle kunstverket.

Innbyggerne klør seg i hodet, men ordfører Ida Pinnerød (Ap) i Bodø mener hun har gjort århundrets kupp.

I går ble det kjent at Bodø kommune måtte ut med 700 000 kr for en rekke nakenbilder som seinere ble destruert. Nå vekker en tilsynelatende blank vegg til den nette pris av 200 millioner kroner enda mer oppsikt i byen. – Vi kom i kontakt med Banksy rett før jul, forteller en lettere nervøs ordfører Ida Pinnerød til Nieuhetene mens hun viser oss den kostbare veggen. – Og vi ble selvfølgelig veldig «gira» da vi forsto at han ville «stunte» Bodø by.

Etter den første kontakten med mannen som ordføreren beskriver som «en høflig liten mann med bart og briller uten glass», gikk det fort framover. Banksy gjestet Bodø by på selveste julaften, mens alle var inne og spiste middag, skal vi tro Pinnerød. – Ja, det var ingen som så ham, forteller ordføreren mens hun tørker vekk en enslig svettedråpe fra pannen. – Det er slik han jobber, vet du.

Pinnerød innrømmer at hun ble litt overrasket da kunstneren forklarte at selve verket var utført med «Banksys patenterte usynlige maling». – Jeg hadde aldri hørt om denne typen maling før. Men det gjør jo sikkert verket enda mer verdifullt enn de 200 millionene vi betalte, sier hun og gjør en vag håndbevegelse i retning av der hun antar at verket befinner seg.

2 COMMENTS

  1. tenk å være så mentalt skada og betale 200m for ingenting der banksy ikke reiser til steder der han tar betalt for å male

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here