Home Nyheter Blodig kong Harald i nyttårstalen: – Vi må gjøre som Lille Marius sier

Blodig kong Harald i nyttårstalen: – Vi må gjøre som Lille Marius sier

2
Blodig kong Harald i nyttårstalen: – Vi må gjøre som Lille Marius sier
Kong Harald var tydelig rystet under sin nyttårstale.

Nieuhetene har i all hemmelighet mottatt bilder fra kongens nyttårstale, som ble filmet på Slottet i går fredag. Sjokkbildene viser kong Harald med blodstenket panne og isse. I filmen ber en tydelig preget monark sitt folk om å følge «Lille Marius».

«Lille» Marius Borg Høiby, eller baron Borg, som han nå skal kalle seg, har i løpet av natten inntatt Oslo med sin hær, bestående av nordnorske ryttere til hest. Borg Høiby og hans hær skal nå ha inntatt Slottet, etter sigende for å komme kongens nyttårstale i forkjøpet.

Ifølge kilder ved hoffet skal Audun Benkestokk, oberst ved Forsvaret i Nord-Norge og nå kronprinsessesønnens såkalte «riddermester», ha overlevert et manus til Marianne Hagen, kommunikasjonssjef ved Slottet, rett før innspilling av den årlige talen til befolkningen.

– Vi kan få oss en overraskelse

Interne informanter spekulerer nå i hva følgene for Borg Høibys aggressive fremferd. Et av scenariene er at kong Harald har blitt truet til å abdisere direkte til befolkningen gjennom fjernsynstalen, og at vi går inn i 2017 med en ny monark som ønsker mer makt til seg selv.

– Vi kan få oss en overraskelse. Og ja, jeg kan bekrefte at det er kongens eget blod, forteller en anonym kilde ved Slottet. – Jeg kan ikke si mer akkurat nå. Det står staute menn med spyd overalt. Jeg må legge på.

Det har gått raskt fra det i sommer ble kjent at Marius Borg Høiby skulle flytte med kjæresten for å studere i USA. Deretter ble det rullet opp at han i stedet samlet tropper i Nord-Norge, delvis med hjelp av inntektene fra Finn.no-salget.

Regjeringen kalte i de sene nattetimer inn til et hastemøte da det ikke lykkes å oppnå kontakt med Slottet.

På generelt grunnlag vil Nieuhetene anbefale Oslo-befolkningen å holde seg borte fra sentrumsområdene de neste dagene.

2 COMMENTS

  1. Legg igjen en kommentar dukker stadig opp i nettartikler og blogger jeg leser daglig og av og til ukentlig.
    Uavhengig av om jeg har lyst til å legge igjen en kommentar så er det altså 100 % av tiden mulighet til å legge igjen en kommentar. Til og med når jeg bruker nettbrett, Nintendo 64 eller drittbilen min Honda Civic kan man legge igjen denne «kommentaren».
    Så som en enkel oppfordring til moderator og materialforvalter på denne siden kunne det kanskje vært lurt å installere en knapp eller liknende med mer osv. for å kunne slå av kommentarmuligheter slik at jeg i fremtiden kan spille Ocarina of Time og lese nyheter og vitenskapsartikler om bjørner og t-skjorter uten å konstant 110 % av tiden bli etterspurt om kommentarer som «kan legges» igjen.

  2. Man kan se veldig tydelig at det er fake. Han blør ikke fra pannen, hvis han hadde gjort det hadde han tørket det bort før talen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here