Bildet: Silje dupper av

Silje dupper av i passasjersetet igjen, forteller kilde i Nissan Micra-modellen på E18-strekningen mellom Lier og Dikemark.

Det skal være tredje gang Silje entrer drømmeland siden bilturen startet ved Sande i Vestfold. Den unge kvinnens reise mellom våkenhet og halvbevisst slumring kjennetegnes visstnok ved suksessive, hakkespettlignende bevegelser i nedadgående retning, med hode og nakke.

Reisen, som etter planen skal bringe bilpassasjerene til Oslo sentrum, vil bli avbrutt med et stopp på en bensinstasjon i Asker for innkjøp av to kopper kaffe, for «dette gidder jeg ikke å sitte og se på lenger», slik en reisedeltager skal ha ytret det til Nieuhetene.

Ved publiseringstid var Silje i ferd med å sovne for fjerde gang, ute av stand til å gi respons på ideen om å kjøpe kaffe i Asker kommune, som de ankommer nå hvert øyeblikk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here