På bunnen av dette tjernet ble de to realitydeltakerne funnet døde. Even Heier (innfelt), også kjent som Morder-Even, er nå mistenkt for dobbeltdrap.

«Morder-Even» har igjen skapt furore etter at politiet fredag kveld fant to deltakere i Farmen kjendis på bunnen av et tjern like i nærheten av mistenktes bolig.

Morder-Even får naturligvis skylden, nå som deltakerne Monny Iglesias (20) og Henni Bråtan (21) er funnet døde i et tjern som ligger midt i en mørk skog som grenser til Farmen-gården. Foreløpige rapporter viser at reality-deltakerne mest sannsynlig døde av vold.

Døde: Blogger Monni Iglesias og fashionista Henni Bråtan

Monsteret

Iglesias og Bråtan, som er henholdsvis blogger og fashionista, forsvant brått fra Farmen-gården natt til fredag.

«Monsteret fra Snarum» bor like ved gården som har blitt brukt under Farmen-innspillingene. Den ekstremt farlige Even Heier har tidligere blitt frikjent i tur og orden for diverse forbrytelser, men det skal mest sannsynlig godt gjøres å komme seg unna denne dobbeltdrapssaken.

Heiers advokat, Thom Krutt, har ikke vært arbeidsløs de siste årene.

– Det er ikke så viktig for meg hva dere skriver, bare ikke kall ham Morder-Even, sier han. – Dere kan ringe meg igjen etter tippekampen, om dere absolutt må.

Bøddelen

Politiet har nå igangsatt full etterforskning. På grunn av Morder-Evens omdømme og historikk som mistenkt, er det nå mye som ikke går i «bøddelens» favør.

– Kanskje vil ikke nasjonen Norge akkurat sørge over et par realityfolk som «stryker med», men det er noe med signaleffekten som er viktig her, forteller Anne Saabe, politimester i Grue kommune. – Vi må ta inn «bøddelen» for sikkerhets skyld. Så får Even heller bare være uskyldig hvis bevisene skulle peke i en annen retning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here