Home Nyheter Voldtekts-Even: – Likte bedre da de kalte meg «Morder-Even»

Voldtekts-Even: – Likte bedre da de kalte meg «Morder-Even»

2
Voldtekts-Even: – Likte bedre da de kalte meg «Morder-Even»

MODUM: Even Heier (33) er sluppet fri etter mistanke om å ha begått flere voldtekter. Mannen bedyrer sin uskyld til Nieuhetene.

Torsdag forrige uke ble Voldtekts-Even, inntil nylig kjent som Morder-Even, tatt i forvaring. Politiet hadde mistanker om at Even skal ha stått bak flere voldtekter, men mistanken er nå svekket. Den utrettelige lovbryteren vet ennå ikke om siktelsen mot ham er frafalt. Heiers forsvarer Thom Krutt hevder at voldtektene er fabrikert og at overgrep aldri har funnet sted.

– Det finnes ikke så mye som en eneste anmeldelse fra 2016 utover vinningskriminalitet og utelivsvold, forteller Krutt og viser til en kopi av politiets journal.

Påstår alibi

– Politiet ville ikke fortelle meg noe, påstår villdyret fra Snarum i Modum.

Men han påstår at han har alibi for alle tidspunktene for overgrepene. Den siste voldtekten skal ha funnet sted 10. juni.

– Jeg var hos en kamerat og så EM-åpningskampen, bedyrer overgrepsmonsteret.

Likte «Morder-Even» bedre

– Jeg likte faktisk «Morder-Even» bedre, sier mannen og sender et dyrisk blikk ned i gulvet. – Igjen er jeg forhåndsdømt, mens monstermyten rundt meg bare vokser.

Nieuhetenes utsendte kan selv se at «Herje-Heier» svetter i nakken. «Dyret fra Snarum» avbryter intervjuet for å besvare et anrop på mobiltelefonen sin. Ringelyden er «Guilty» (av Barbara Streisand, red. anm.).

Måtte Modums innbyggere passe godt på seg selv i sommer.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here