Home Mellommenneskelige forhold Eksklusivt: Intervju med død person

Eksklusivt: Intervju med død person

0
Eksklusivt: Intervju med død person
Vi er den første avisen siden "En gal, gal verden" som har fått et intervju med en død mann.

Nieuhetene har på overnaturlig vis klart å kontakte et menneske med unik erfaring. Vedkommende har nemlig «lagt på røret», og oppholder seg nå på «de evige jaktmarker». Vår reporter var så heldig å få et kjapt intervju med den transcenderte.

– Hei, hvem er du?
– Hei! Morsomt å bruke språk igjen. Veldig rart å høre noen ytre noe, ganske søtt egentlig. Nusselig! Jeg er ingen nå, og husker ikke hvem jeg var. Det var trolig en veldig rå person, en verdensleder eller lignende.

– Hvor er du nå?
– Jeg er ingen steder, det er et slags… sted som var der før andre steder kom. Logikken går i sirkel her, det er mye chillere. Steder er utrolig begrensende. Jeg erindrer at folk pleide å reise mellom steder hele tiden, utrolig mye mas. Prøv å slutte med steder om du kan, anbefales.

– Hvordan er døden, egentlig?
– Hørt om søvn? Blir fort mye det samme, bare at man ikke våkner mer. Våkning var aldri særlig kult likevel. Og det er ikke snakk om dårlig søvnkvalitet for å si det sånn, dritten er dyp. Men! Det føles så utrolig rart å svare på spørsmål nå, jeg må bruke det du kaller «minner» igjen. Sykt trippy!

– Er du i himmelriket, eller kanskje i helvete?
– Det der er sånne følelsesgreier! Evig godt eller evig vondt liksom. Hva med bare evig? Mennesker er gira på evighet, men må alltid blande inn nytelse og lidelse. De greiene er jeg bare så ferdig med. Det nærmeste du kommer himmelriket er å slippe sånt og bare flyte, tjommi.

– Har du sett The Wire?
– Selvfølgelig har jeg sett The Wire.

– Savner du noe?
– Savn! Der har du det, jeg savner å ikke kommunisere. Savner å bli ferdig med denne avtalen, språk er virkelig et håpløst opplegg. Dere bør gjøre det samme – gled dere til å bli ferdig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here