Den beryktede drapsmannen Even Heier ble i går løslatt av politiet. Ifølge Modum lensmannskontor viste det seg at den 33 år gamle sivilingeniøren hadde et «vanntett alibi» for kvelden da drapet på Adriane Engseth (23) ble begått.
Den unge forbryterens forsvarer Thom Krutt uttaler at Heier er lettet og glad over å ha blitt renvasket, men at presset fra media har vært tungt å håndtere for Morder-Even. – På vegne av min klient og hans familie ber jeg nå om at pressen lar denne saken ligge, sier Krutt i en kommentar.

Even Heier ble kjent over hele Norge da han i oktober ble pågrepet og siktet for det bestialske drapet på Adriane Engseth. 33-åringen har hele tiden hevdet sin uskyld. Heier og hans familie har vært særlig kritiske til mediene, og mener at «Modums største monster» har vært utsatt for forhåndsdømming og uthenging i pressen.

Nieuhetene har forsøkt å komme i kontakt med den såkalte «Slakteren fra Snarum», men uten hell.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here