Even Heier (34) ble aldri dømt for drapet han var siktet for. Nå er drapsmannen gjest hos Fredrik Skavlan. (Foto: Knudsen)

Det er klart at Even Heier (34), bedre kjent som Morder-Even, vil gjeste Skandinavias største talkshow i fredag 3. mars. 

Det er Marianne Torp-Kierulf, produsent i Skavlans eget produksjonsselskap Monkberry, som kan bekrefte at «Monsteret fra Modum» vil være en av ukens gjester.

Et selvsagt valg

– Vi er alltid ute etter å skape magiske møter mellom mennesker som har noe å fortelle.  Morder-Even er kanskje Norges mest kjente drapsmann, og var et selvsagt valg for oss, sier Torp-Kierulf.

– Kanskje han vil fortelle oss seere hvordan det føles å myrde en person?

Even Heier ble siktet for drapet på Adriane Engseth (23) november 2015, men har alltid bedyret sin uskyld og ble sjekket ut av saken noen uker senere. Morder-Even uttalte den gang at måten media forhåndsdømte ham var til stor belastning for familien.

– Kanskje han vil fortelle oss seere hvordan det føles å myrde en person, spekulerer Torp-Kierulf.

I celebert selskap

Den svenske visesangeren Ulf Lundell, den danske komikeren Jonatan Spang og den norske skidronninga Marit Bjørgen vil også sitte i den kringkastede terapisirkelen mens de blir filmet over skulderen. Det er dermed et celebert selskap «Slakteren fra Snarum» vil befinne seg i når fjernsynspublikummet skal få møte ham for første gang fredag kveld.

 

Les mer om Morder-Even her:

Morder-Even: – Jeg er uskyldig

Morder-Even sjekket ut av drapssak

Voldtekts-Even: – Likte bedre da de kalte meg «Morder-Even»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here