Home Vitenskap Dette ønsker Jesus seg til bursdagen sin

Dette ønsker Jesus seg til bursdagen sin

0
Dette ønsker Jesus seg til bursdagen sin
Jesus fra Nasaret blir 2016 år i morgen. Nieuhetene har fått tak i ønskelisten hans. (Foto: Judas)

Kongenes Konge feirer bursdagen sin i morgen og du er bedt! Nieuhetene offentliggjør, som eneste nyhetsmedium, ønskelisten til profeten som har tatt hele verden med storm.

1. He-Man action figur

Som alle andre gutter liker Jesus gutteleker. Den Gode Hyrde liker både Spider-Man og Hulken også, men retroleken He-Man er favoritten. Husk at Menneskesønnen har levd i over 2000 år, så han har et ganske nostalgisk forhold til leker fra ulike tidsperioder.

2. Kryovulkaner

Da pappaen til Jesus, Jahve, skapte solsystemet, lagde han noen vanvittige vulkaner av flytende is, metan og ammonium. Disse såkalte kryovulkanene er å finne månene til Saturn og Neptun. På bildet over kan du se en badass kryovulkan på Triton – solsystemets kaldeste sted. Jesus digger kryovulkaner, og ønsker seg en slik på gutterommet siden lavalampa hans er helt ødelagt. Leser du dette på kvelden lille julaften, vet jeg hva du tenker: Hvor pokker finner jeg en kryovulkan på denne tiden av døgnet?

3. Fred på jord

Jesus, eller Jødenes Konge som han blir kalt av fansen, er en veldig jordnær fyr, og er også interessert i litt mer nerdete ting som samfunnsfag og juss. Han har litt noia for at mange av krigene i Midt-Østen har med ham å gjøre, og har derfor også skrevet opp fred på jord på ønskelista si. Guds Lam var veldig fan av fredsavtalen i Colombia, men liker aller best Oslo-avtalen (særlig de tidlige greiene). Dette er ikke det enkleste ønsket å oppfylle. Du kan ikke kjøpe fred i butikk, og det er veldig vanskelig å lage. Men husk at de fineste julegavene er de man har laga sjøl.

Hvis du ikke har råd til noen av ønskene, kan du alltids safe å kjøpe et gavekort på et av kjøpesentrene i Nasaret – klikk her.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here