Home Nyheter Ebenezer (104) er ikke i tvil om hva som har gitt ham et langt liv

Ebenezer (104) er ikke i tvil om hva som har gitt ham et langt liv

0
Ebenezer (104) er ikke i tvil om hva som har gitt ham et langt liv

STAVERN: Møt 104-åring som kun har én forklaring på hvordan han har oppnådd den høye alderen (Foto: Stavern sykehjems arkiv)

Ebenezer Kruge er ikke helt som de andre på sykehjemmet i Stavern sentrum. Senioren er ikke bare den eldste på hjemmet, men oppviser også en overraskende viril vigør. Når vi spør ham hvordan han har nådd sin høye alder og gode helse, har han bare én forklaring: masturbering. Hyppig masturbering.

– Jeg elsker å sveive stanga!

104-åringen møter oss med røde kinn.

– Jeg er akkurat i havn med formiddagens dont, forteller han. – Jeg føler meg ofte som en runkegal 104-åring. Jeg simpelthen elsker å sveive stanga!

Kruge er ikke ett sekund i tvil om at tidsfordrivet hans har bidratt mye til at han har nådd en så høy alder.

– Jeg har bare ett tips til dagens ungdom, sier han, og blir alvorlig. – Runk! Mye! Hver dag! Runk som verden skulle gå under i morgen!

– Ballene må slankes!

På sykehjemmet er han kjent under navnet «Smørblidronker’n». Når Ebenezer tusler rundt i korridorene eller tv-stua og ler sine korte lattertriller, vet alle at en av dagens mange onaneringsøkter er gjennomført.

– Hvis du vil leve lenge, bruk tid på deg selv. Eller mer nøyaktig; sett av tid til å melke mannejuret ditt! Du har en morter mellom beina – og hånda di er et støteredskap!

Ebenezer Kruges kone døde allerede i 1937. Det vil si at Kruge har vært enkemann i 79 år. I dag uttrykker den onanigale oldingen glede for at han fikk denne sjansen til å forlenge livet.

– Hadde det ikke vært for at Rita bukka under rett før krigen, hadde jeg ligget under torva nå. Dødd hen etter et ekteskap med sporadiske samleier, sier han med strenge øyne. Så lysner de igjen. Det er nesten som å møte blikket til en ung mann. – Har dere skjønt det nå? Ballene må slankes – og DU må passe på formene!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here