Home Nyheter Elevrådsleder (17) planlegger å gjennomføre samleie innen fem år

Elevrådsleder (17) planlegger å gjennomføre samleie innen fem år

0
Elevrådsleder (17) planlegger å gjennomføre samleie innen fem år

Den talentfulle elevrådslederen Christopher Skjølsberg har lagt en ambisiøs plan for seksuell omgang innen utgangen av 2021. (Foto: Amber Ivers)

Christopher Skjølsberg er en ung mann med mange jern i ilden. Formann i Nordås croquetklubb, styreleder i Sørhellingas flaskerakettforening, administrator for Facebook-gruppa “Vi som ønsker Jason Mraz til Vestfosshallen” – og ikke minst elevrådsleder ved Østertunet videregående skole. Nå annonserer 17-åringen også et mål om å miste jomfrudommen innen de neste fem årene.

– Det er en lang prosess som starter nå, forteller Skjølsberg til Nieuhetene. – Første fase vil for det meste bestå av kartlegging. Målet er å sitte igjen med en “shortlist” på 15-20 kandidater innen nyttår. Deretter videre sondering og informasjonsinnhenting inn i 2017. Innen første kvartal 2018 skal jeg ha snakket med en jente.

Kretsen rundt Skjølsberg stiller seg positive, men avventende til elevrådslederens nyeste satsning. Kilder i elevrådsmiljøet forteller at planen anses som svært kontroversiell, og det fryktes at 17-åringen kan ha tatt seg vann over hodet. – Dette er ikke som å skaffe ny brusmaskin til kantina, sier et medlem av elevrådet som ønsker å være anonymt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here