Home Mellommenneskelige forhold Facebook-opprør med kronglete navn sliter med å tiltrekke seg følgere

Facebook-opprør med kronglete navn sliter med å tiltrekke seg følgere

0
Facebook-opprør med kronglete navn sliter med å tiltrekke seg følgere
Torje Borg med sin kronglete Facebook-gruppe (t.v.)

Mannen bak gruppa «Oss som bryr seg om folkeopprøret i anledning motstand for klimaproblematikken» fortviler.

Mange har nok fått med seg Facebook-gruppa «Folkeopprøret mot klimahysteriet», som på kort tid fikk 100 000 medlemmer. Stifteren av gruppa, Knut Amundsen (68) ble også invitert på Politisk kvarter for å diskutere mot selveste klimaministeren.

Født på samme dag

Samtidig satt en skuffet Torje Borg (68) hjemme i Bergen og hørte på. Han er født på samme dag i samme år som Knut Amundsen. De to har aldri møttes før, men for drøye to uker siden stiftet de begge to nye Facebook-grupper – igjen på nøyaktig samme dag.

– Jeg ble jo så inni hampen irritert av han der Sveinungen da, vet du. Rotevatnen, forklarer Borg til Nieuhetene. – Så jeg tenkte som så at jeg skulle starte en liten protest på fjaseboken. Som sagt, så gjort.

Bare et par minutter etter at den mer kjente gruppa «Folkeopprøret mot klimahysteriet» gikk live på Facebook, dukket en annen gruppe opp. Torje Borgs gruppe fikk navnet «Oss som bryr seg om folkeopprøret i anledning motstand for klimaproblematikken». I skrivende stund har den åtte følgere.

–Alltid hatt uflaks

– Jeg ser nå egentlig ikke hva som er så galt med navnet, eller hva jeg kunne gjort annerledes. Men jeg har alltid hatt uflaks i livet, så dette tar jeg med knusende ro, sier Borg.

Etter at nyhetene om Knut Amundsens mer suksessrike gruppe ble kjent, innrømmer Borg at han har begynt å sammenlikne seg med Amundsen på flere områder. – Amundsen er lykkelig gift, mens jeg har vært enslig hele livet. Da han fikk utendørs svømmebasseng i fjor, ble leiligheten min oversvømt av kloakkvann. Det er klart man begynner å lure.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here