Home Mellommenneskelige forhold Nå kommer Coronaviruset til Norge – gjester Skavlan lørdag

Nå kommer Coronaviruset til Norge – gjester Skavlan lørdag

0
Nå kommer Coronaviruset til Norge – gjester Skavlan lørdag

OSLO: Mandag slapp nyheten om at det verdenskjente viruset SARS-CoV-2, bedre kjent som «Coronaviruset», endelig kommer til Norge. Viruset vil nå landet tidlig neste uke. Men første stopp blir godstolen til Fredrik Skavlan i Stockholm.

– Det stemmer, utbryter en tydelig stolt Jostein Myren i produksjonsselskapet Monkberry.

– Etter planen kommer viruset til vårt studio i helgen, og vil dermed fraktes via kjendisgjester som Wenche Myhre, Astrid S, Monica Mæland og Petter Northug til immunsystem over det ganske land, fortsetter han.

– Det er jo ekstra morsomt at Coronaviruset kommer til Norge gjennom at kjendiser blir smittet i Fredriks folkekjære talkshowstudio.

Monkberry har enerett på den dødelige smitten de to første ukene, men allmennheten kan pådra seg viruset gjennom en åpen lisens fra og med 15. mars.

– Det er nok mange nordmenn som har gledet seg til skyhøy feber og kollaps i luftveier, men så langt har de altså ikke kunnet ta del i den globale epidemien. Derfor er det ekstra morsomt at Coronaviruset kommer til Norge gjennom at kjendiser blir smittet i Fredriks folkekjære talkshowstudio.

Ryktene har også gått om at Coronaviruset vil stå på Telenor Arena i et eksklusivt «one night only»-show, men dette er ikke bekreftet.

Om alt går etter planen vil de første dødsfallene komme i løpet av mars.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here