Barbapapa kapret en taxi med politiet i hælene. (Foto: Aftenposten)

OSLO, MEN DET KUNNE LIKE GJERNE HA VÆRT BERGEN: Det farlige magefettet har krevd enda et offer. En mann i 40-årene ble lemlestet av den gale seriemorderen på vei hjem fra jobb tirsdag kveld.

Etter at magefettet hadde drept og partert mannen i en bakgate på St. Hanshaugen, kapret hen en hvit stasjonsvogn og bega seg ut på en vill biljakt gjennom Oslos gater med politiet i hælene.

Ingen truffet, mange imponert

– Dette er det sykeste jeg har opplevd i mine åtte måneder som purk, fortalte den nyutdannede politibetjenten Jesper Evensodden (24). – Taxien virra nedover Thereses gate som ivrig valp. Og så blir den stoppa av trikken, og så begynner forsyne med fettklædden å skyte på oss!

Vitner i Bislett-krysset kunne sjokkert bevitne skuddvekslingen mellom politiet og det farlige magefettet. Ingen ble truffet, men mange ble imponert.

Med det avkuttede hodet til sitt offer under armen begynte deretter magefettet å klatre oppover en husfasade. Igjen var publikum mektig imponert. Denne gangen måtte politiet også ta av seg hatten for den oppfinnsomme lovbryteren.

Kan ha vært Barbapapa

På taket av Thereses gate 46, skal den uformelige skapningen i følge vitner ha begynt å vinke til folk nede på gaten. Litt sånn som Barbapapa.

– Ja, han så litt ut som Barbapapa, bekrefter Ansgar Hellerud (82) som var tilstede under hele opptrinnet. – Det neste som skjer er at vi hører lyden av et helikopter. Det svirrer over hustaket, før det firer ned et tau som Barbapapa tar tak i. Så forsvinner hele opptrinnet og alt blir stille.

– Dette er det sykeste jeg har opplevd i mine åtte måneder som purk.

Også politiet fortalte under pressekonferansen at de synes det farlige magefettet lignet mistenkelig på Barbapapa.

– Det kan ha vært Barbapapa, sier politikonstabel Petra Ullevål. – Det ligna veldig i hvertfall.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here