Det er over nå. (Foto: Stefan Mihai / Pexels)

Alle gode ting tar slutt. Nå er forholdet over for disse to, hvem de nå er.

Det var en venn av paret som lot nyheten lekke til Nieuhetene i dag. Ifølge den anonyme kilden skal de ha skilt lag for et par uker siden, hvorpå mannen flyttet ut av leiligheten han delte med kvinnen. – De har rett og slett vokst fra hverandre, sier vennen på SMS.

Takker for støtten

Kvinnen i forholdet har i ettertid gått ut på sosiale medier og takket sine venner for støtten de har gitt henne. I en status på Facebook skriver hun: «Hvor hadde jeg vært uten gode venner? Har vært tøft i det siste, men går bedre nå. De som vet, vet», etterfulgt av flere hjertesymboler.

Lav profil

Paret har holdt en relativt lav profil på sosiale medier. Primært var det hun som postet ett og annet bilde av dem etter festlige anledninger. De to har holdt seg unna «rød løper»-situasjoner i Norge.

Verken mannen eller kvinnen har i skrivende stund kommentert bruddet offentlig. Vi jobber fortsatt med å avklare identiteten deres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here