Home Rampelys SE: Her er Ingrid Alexandras konfirmasjonsgaver

SE: Her er Ingrid Alexandras konfirmasjonsgaver

0
SE: Her er Ingrid Alexandras konfirmasjonsgaver

Prinsesse Ingrid Alexandra ble konfirmert i helgen, og Nieuhetene har som første avis fått tilgang til prinsessens gaveliste. Det var en utro hofftjener med et «neseproblem» som hjalp til med informasjonen.

Fra tante Märtha Louise og Durek Verrett: Mitt første sjamansett

Vi vet ikke helt hva dette forestiller, men vi er livredde.

Denne «startpakken» inkluderer en spesielt inngravert runebomme, noen krokete magiske pinner, diverse mystiske trefigurer og en krukke med radioaktivt reinlav fra Sibir. Objektene skal kunne brukes til å reise mellom verdener og mane fram både gode og onde ånder.

 

 

 

Fra bestefar Harald: Jan Mayen

Den arktiske øya tilhører nå prinsessen.

Den 377 km² store norske øya har ingen fast beboelse, men er et viktig hekkested for flere sjøfuglarter som havhest, alkekonge og polarlomvi. Fra 1. september er den altså prinsessens personlige eiendom.

 

 

 

Fra det norske folk: Kost og losji

Vi spanderer!

Den årlige prislappen for kongehuset er på opp mot 460 millioner kroner, meldte Dagbladet i 2016. Utgiftene øker stadig. Som tronarving vil Ingrid Alexandra kunne leve resten av livet på skattebetalernes regning.

 

 

Fra mamma og pappa: Begrensede livsvalg

Det er iallfall en ting mindre å bekymre seg over, da.

Etter at grunnloven ble endret i 1990 har også kvinner arverett til den norske tronen. For prinsesse Ingrid Alexandra betyr dette at hun er nestemann i arvefølgen etter sin far, kronprins Haakon. Hennes framtidige yrkeskarriere var derfor bestemt før hun engang ble født. Som tronarving kan hun heller ikke velge sin egen religion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here