Med god hjelp av nettbanken sin ble Aleksander Kjelsvik Florøs morsomste mann i nesten fire timer. (Foto: Bitten Kjelsvik)

FLORØ: Aleksander Kjelsvik (21) gikk viralt i vennegjengen med et bilde av nettbank-innloggingen sin. Nå vurderer florøværingen å legge ut på turné med sitt eget standup-show.

– På Latter kom jeg rett på telefonsvar, og det skjedde også hos Standup Norge. Jeg har ikke blitt oppringt ennå, men har telefonen med meg hele tiden, forklarer Kjelsvik etter at han 2. påskedag kunne krone seg med tittelen «Florø og omegns morsomste mann» i en hel ettermiddag.

Skulle betale mobilregningen

Det var da Aleksander skulle betale mobilregningen sin at han ble møtt av en mildt sagt morsom referanse i sin regionale sparebank.

– Ja, det stemmer. Det sto «Krum Stubbe». Og jeg lo. Det er nemlig ingen hemmelighet hvem i klassen som har krum stubbe, så jeg trengte ikke engang å skrive en fønni kommentar før guttachatten var i fyr og flamme.

Gikk viralt i Florø og omegn

Senere på ettermiddagen hadde bildet spredt seg til diverse Facebook-grupper i Florø-området. Men det var først da Aleksanders bilde ble postet på «du veit du er fra Florø når…» at det tok *helt* av.

– Ja, Firdaposten vurderte til og med å skrive en sak om den, men så viste det seg at det ikke var spalteplass.

Venter telefon fra Latter

Fram til halv åtte mandag kveld måtte Aleksander fungere som en kombinert telefonsentral og moromann for alle som henvendte seg til ham – de fleste for å fortelle at det var et kult bilde. Kjelsvik fikk mange til å le med oppfølgingskommentarer som «jaja, den kom litt skeivt ut», «ikke alle som har det» og tilsvarende.

– Det var da tanken slo meg. Om jeg har et talent for dette med humor, kanskje jeg burde tjene litt penger på det? Planen i første omgang er en landsomfattende turné som skal ende på Latter, forklarer 21-åringen.

Foruten å snakke om den krumme stubben, planlegger Aleksander å dekke en rekke aktuelle temaer.

– Jeg har ikke skrevet noe manus ennå, men jeg kommer til å snakke en del om sikkerhetskontrollen på flyplasser, forskjellen mellom kvinner og menn, pluss at jeg har laget en punchline om muslimer på Svalbard. Nå venter jeg bare på en telefon fra Latter.

Lykke til, Aleksander!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here