Scene fra åstedet (Foto: Hein Bjørling)

NRK Supers stjerneskudd Brillebjørn er død. – En trist dag for fans av den merkelige, lille bamsen med «gluggene», sier politidirektør Benedicte Bjørnland.

Onsdag formiddag ble Brillebjørn, som har sitt eget program på NRK, funnet knivdrept i NRK Supers redaksjonslokaler på Marienlyst i Oslo.

Ingen pågrepet

Når Nieuhetene og resten av pressekorpset møtes ved NRK, er det politiadvokat Juss Berger som tar seg av journalistene.

– Vi jobber med de få sporene vi har, forteller Berger. – Den hersens bjørnen gjør det ikke enkelt for oss. Den var fremdeles i live da vi ankom Marienlyst, men… (politiadvokaten blir synlig beveget, journ.anm.) men han ville ikke ha hjelp. Han trodde så sterkt på… han trodde så sterkt på fantasimagien. At den ville hjelpe ham. Men slik skulle det ikke gå. Ikke denne gangen.

Drapet på den lille bamsen inntraff kun uker etter at Brillebjørns nye makker ble offentliggjort.

Joshua French i sorg

NRK-stjernens relativt ferske kollega, Joshua French, uttrykker sorg og sinne når han blir kjent med Brillebjørns definitive teppefall.

– Utrolig trist å høre. Det er iallfall ikke jeg som har gjort dette.

– Det er vel heller ingen som beskylder deg for på dette tidspunktet?

– Nei? Nei… nei, selvfølgelig er det ikke det. Selvfølgelig. Ha ha. Hva er det jeg sier. Selvfølgelig. Selvfølgelig er det ikke det.

– Hva skal du ta deg til nå?

– Jeg hadde jo faktisk tenkt å endelig kunne avslutte foredragsturneen min. Og nå passer det jo plutselig perfekt. Så jeg skal vel gjøre det, smiler French.

NRK Super planlegger nå en større Brillebjørn-kavalkade ledet av French og «NOKAS-Erling» Havnå.

Nieuhetene kommer tilbake med mer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here