Home Nyheter Venstreekstrem magiker tryllet bort Waras hus

Venstreekstrem magiker tryllet bort Waras hus

0
Venstreekstrem magiker tryllet bort Waras hus
Tryllekunstneren Antifafa foran eiendommen der Tor Mikkel Waras hus pleide å være.

Justisminister Tor Mikkel Waras hus er borte. Den venstreekstreme tryllekunstneren Antifafa har tatt på seg ansvaret.

Wara har over lengre tid vært utsatt for trusler og hærverk ved sin bolig i Oslo. I går kveld bekreftet politiet at justisministerens hus nå er helt borte. – Ja, det er trylla bort. Det er ingen annen måte å si det på, forteller politimester Hans Sverre Sjøvold til Nieuhetene.

Den beryktede magikeren Antifafa har tatt på seg ansvaret for borttryllingen, men nekter å fortelle hvor Waras hus er nå. – Simsalabim, motherfuckers, sier han i en sms fra skjult nummer.

Ekskludert

Antifafa ble ekskludert fra trylleorganisasjonen Magic Circle Oslo for flere år siden, forteller direktøren «Den store Maldini». – Han var bare for ekstrem. Nei, men det ble bare for mye med Antifafa. Du hører det jo på navnet. Siste dråpen var da han fikk Sylvi Listhaugs kors til å slite seg og fly av sted.

Maldini holder ellers kortene tett til brystet. – Jeg kan bekrefte at politiet har vært i kontakt med oss, men det sitter langt inne å avsløre våre hemmeligheter. Forhåpentligvis kan vi trylle fram justisministerens hus igjen, slik at tilliten mellom det norske folk og den magiske sirkel kan bli gjenopprettet. Det er vel det viktigste akkurat nå.

– Hva med hunden til Tor Mikkel Wara, som var inne i huset da det forsvant?
– Hva gjelder bikkja kan jeg ikke love noe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here