Home Vitenskap Forsker: Hele Norge rimmer

Forsker: Hele Norge rimmer

0
Forsker: Hele Norge rimmer
Forskere mener at rimming blir stadig vanligere. Innfelt: Nils Rune Langeland. Forskeren på bildet vedkjenner seg ikke innholdet i saken.

Rettssaken omkring Nils Rune Langelands sparking har nok en gang satt «rimming» på dagsorden. Nå forteller forskere at det rimmes over det ganske land.

– Langeland og rimming er for nordmenn på en måte det samme som Columbus og Amerika er det for spanskekongen. Vi har alle fått smaken på «gullet», hihi, sier Gunda Svelle, en av Norges mindre kjente sexologer, men den eneste vi kunne få tak i nå i julestria.

– Kjenner ikke noen som ikke rimmer

Svelle forteller at hun «ikke kjenner noen som ikke rimmer nå». – Tihi, det stemmer. Pappa rimmer, mamma rimmer nå, bror og søster likeså. Ikke med hverandre, da.

Også i forskningsmiljøet er rimming en «het potet» for tida. – På sexologkonferansen jeg var på i Oslo Spektrum i går åpnet konferansieren med å si: «Og her rimmes det?» Og vi lo! Vi lo, ler Svelle.

Får snaps av rimmende tenåringer

Også blant de yngste rimmes det, om vi skal tro de som kjenner miljøet.

– Jeg får daglig snaps av tenåringer som rimmer, sier den populære helsesøsteren Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som «Helsesista». Krohn Engvik er for tiden under etterforskning for denne og liknende uttalelser.

– Men hva er egentlig rimming, Gunda Svelle?
– 
Hehe! Er du helt pervo, eller? Neeei, det vil jeg ikke si. Hihi, ikke i avisa!
– Vi er ikke egentlig en ordentlig avis.
– 
Jeg nekter! Haha!
– Til slutt, Svelle: «Sexolog» er ikke en beskyttet tittel, er det vel?
– Hihi, nei! Absolutt ikke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here