Home Vitenskap Anniken (28) smadrer løsøre om hun ikke får sin daglige dose Pepsi Max

Anniken (28) smadrer løsøre om hun ikke får sin daglige dose Pepsi Max

0
Anniken (28) smadrer løsøre om hun ikke får sin daglige dose Pepsi Max
Anniken Furuvolden knuser løsøre om hun ikke får lettbrusen sin. Og hun er ikke alene. (Foto: Jan Dark)

HØNEFOSS: Pepsi Max-avhengigheten blant norske kvinner er på sitt høyeste nivå noensinne. Flere lokalsamfunn i Buskerud er fullstendig ødelagt av raidende bander som knuser inventar og river ned butikkreoler i jakten på de edle dråpene. Anniken Furuvolden (28) er en av dem.

– Hvis jeg ikke får dosa mi går jeg fullstendig rabalder, sier Furuvolden.  – Jeg har en slegge som jeg kaller Nils-Henrik, og når det er tomt for Pepsi Max i kjøleskapet får jeg ut aggresjonen ved å la Nils-Henrik knuse litt terrakotta og knerte noen brunevarer. Kjøkkenglass singler det også fint i. Jeg smadrer alt av løsøre, egentlig.

En krigssone

Folk vi snakker med forteller at Hønefoss har blitt en krigssone. En gjeng unge kvinner har dannet et krigsråd som har forskanset seg på Vinmonopolet i Hønefoss sentrum. Krigsrådet kommuniserer med politiet gjennom en megafon. Kravene er en pall med Pepsi Max levert hver morgen.

– Tørsten synes ikke å la seg slukke. De vil bare ha mer.

– Vi er fortvilet. Kvinnene i krigsrådet har smadret løsøre for flere millioner kroner. Og tørsten synes ikke å la seg slukke. De vil bare ha mer, sier politifullmektig Arne da Costa ved Hønefoss politikammer.

Kun løsøre

En liten trøst er at krigsrådet ennå ikke har begynt å knuse butikkvinduer eller påsette branner.

– Nei, vi går kun etter løsøre, forklarer Anniken Furuvolden. – Selv de mest brutale grupperinger har en moralsk grense. For oss går den ved faste installasjoner. Vi smadrer løsøre, men ikke noe mer.

– Selv de mest brutale grupperinger har en moralsk grense. For oss går den ved faste installasjoner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here