Pappa er influencer nå. (Foto: Jan Smygdal/MEDALLION)

Ja, du leste riktig: Pappa er influencer nå.

Hei gutten min,

Kan du komme inn på kontoret mitt litt?

Lukk døra, vil du? Fint.

Sett deg ned. Hvordan liker du den nye Eames-stolen min? Sitter du godt? Håper det, for du hviler rumpa på en stol som kommer til å ha en masse forskjellige klienter på seg fremover. Du skjønner, pappa er influencer nå.

Ja, det stemmer. Jeg vet det kanskje kommer brått på. Men du vet jo hvordan pappa har stått på i det siste. Med storytelling og native og SEO og ROI og og og. Ja, og så mamma som flyttet ut på toppen av det hele. Men så fikk jeg til slutt denne æresbevisningen på jobben, da. Ikke verst, det? Tenk at selveste pappa er Social Nordic Days’ influencer!

Allerede i morgen skal jeg på God morgen, Norge for å snakke om algoritmer. Ok, jeg skal gi deg et gratistips, kiddo: Facebook-algoritmene digger fremdeles videoer. Eller vent, jeg fakturerer deg for den. Ha ha. Neida, jeg kødder. Du skal få den gratis.

Når du og gjengen skal ut og hente inn investorer, så trenger dere jo reklamefilmer for startupen deres, ikke sant? For det blir vel en startup etter hvert? Ikke bare sitte på rommet og makerspace, eller hva det er for noe du driver med? Du vet hvem du og gründervennene dine skal spørre, ikke sant? «Fattern INC.» He he. Look no further! Fort gjort å glemme at det sitter en thought leader i rommet ved siden av kjøkkenet, jeg ser den.

Greit, vinnerskallen min, kom deg ut av kontoret mitt og ut i den virkelige verden. Og så må du huske å legge inn en anmeldelse på pappas nye page, da. Hint: det er 5 stjerner som gjelder. Ha ha. Nei da, det bestemmer du selvfølgelig helt selv.

Forresten, la døra stå åpen, din far får en mulig fremtidig klient på besøk om to minutter. Hva synes du om håret? Passe tousled? Og kan du varme litt melk i foameren? Vær snäll med fatters nå?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here