Børre Nudell (3) jobber som rådgiver for Espen Teigen. (Foto: Belinda Nudell)

ÅLESUND: Børre Nudell. Merk dere navnet. 3-åringen fra Uggedalen utenfor Ålesund er en av Norges største politiske talenter. Uten Børre Nudells konsulenttjenester ville ikke Espen Teigen kunne ha driftet Sylvi Listhaugs Facebook-sider.

– Det stemmer, bekrefter Børre Nudell. – Det er jeg som designer Bitmojiene til Espen, sørger for at han har Snapchat-streaks med de viktigste politiske kommentatorene, det er jeg som blander heliumet hans før han skal i Dagsnytt Atten-studio og det er jeg som syr ut og inn dressbuksene hans. Det siste er det veldig få som vet. Espen har nemlig jojo-vekt som følger meningsmålingene.

– Ikke for å skryte, men jeg har egenhendig senket brukergrensesnittet for koko-høyre

Vet hva han vil

Tross sin unge alder har Nudell en aura som oser av selvtillit. Selv om han kommer i skyggen av sin langt mer kjente arbeidsgiver, virker Nudell trygg på seg selv.

– Jeg vet hva jeg vil. Jeg vil gruse det norske offentlige ordskiftet og opprette et teokratisk styre i Norge. For å oppnå det trenger jeg Espen, og Espen trenger meg. Sylvi er mer som en nyttig idiot i dette gamet. Et pent fjes som kan levere replikkene for oss, ler Børre Nudell og gnir seg i hendene.

– Ikke for å skryte, men jeg har egenhendig senket brukergrensesnittet for koko-høyre, legger han til.

Har drept en mann

Etter at Espen Teigen mistet jobben i justisdepartementet har han fått en korttidsengasjement som SoMe-ansvarlig på Leos lekeland. Også her har han behov for Børre Nudells spisskompetanse.

Når han ikke arbeider med nettjenester og politisk rådgivning liker den tre år gamle sunnmøringen å kvele voksne menn med bare nevene.

– Voksne menn og bjørner, gjesper Nudell.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here