Home Nyheter Nå er lille Marius russ igjen

Nå er lille Marius russ igjen

0
Nå er lille Marius russ igjen
Lille Marius: Klar for russetid nummer 2. (Foto: skjermdump fra TV2)

«Lille» Marius Borg Høiby har definitivt blitt voksen. Nå tar 21-åringen en ny runde som russ – i Oppegård.

«Den lille prinsen» (som definitivt ikke er prins) var med på russebussen «Normandy 2016» for to år siden. Nå gjør han altså comeback, denne gangen for Follorussen. Etter det Nieuhetene kjenner til skal Borg Høiby rulle med russebussen «Bongsmokers ’18», som har tilholdssted i Oppegård.

Vemund Nordengen, talsmann for «Bongsmokers ’18» sier i en kommentar at de er glad for å ha sikret seg signaturen til Borg Høiby. – Marius er en herlig kar som gir mye av seg selv, og han skaper selvfølgelig også mye nysgjerrighet rundt Bongsmokers-gjengen, sier Nordengen. – Hvem er Bongsmokers? Hvor mye bong røyker de? Er det en bong på bussen? Slike spørsmål ser vi for oss at folk vil stille.

Marius Borg Høiby ønsket ikke å kommentere saken. Hoffets pressekontakt Ulrik Snytesen uttaler derimot at kronprinsfamilien er skuffet over at mediene skriver om Borg Høibys andre russetid. – Den lille ikke-prinsen er ikke en offentlig person, eller noen form for person overhodet, sier Snytesen til Nieuhetene. – Djevelbarnet er knapt skikket til å pusse kongefamiliens gamasjer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here