Morten Ramm og Jonas Kinge Bergland var "the talk of the town" på Twitter.

Beyoncé gjorde den amerikanske musikkfestivalen Coachella om til «Beychella» på lørdag – men det var nyinnspillingen av TV2-serien «Komikameratene» som ble den store snakkisen på Twitter.

Lørdag kveld inviterte Morten Ramm og Humornieu til premierefest på Christiania Teater, i anledning nyinnspillingen av TV2-serien «Komikameratene» fra 2012 (dokumentarserie med Sturla Berg-Johansen, Jonas Kinge Bergland, Rune Andersen og Tommy Steine, red.anm). En rekke kjendiser deltok på den glamorøse festen. Stian Blipp var også der.

Samme kveld gikk Beyoncé på scenen på Coachella og fikk musikkelskere over hele verden til å måpe med et forrykende show. Men tallene lyver ikke: hele Twitter snakket om Humornieu-gjengens overraskende remake. Dermed havnet både «Beychella», James Comey og den amerikanske presidentens såkalte «pee tape» i bakgrunnen.

I skrivende stund ligger det ute over 8 millioner tweets om nyinnspillingen, hvor Morten Ramm, Einar Tørnquist, Amir Asgharnejad og Jonas Kinge Bergland har rekonstruert den første episoden av den seks år gamle TV2-serien. In your «facé», Beyoncé!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here