Familien Wiik Treider tjener tilsammen 12 millioner i året og er Tybring-Gjeddes yndlingsfamilie. Fra venstre: Lisa Wiik Treider (13), Ellinor Wiik Treider (17), Mons Wiik Treider (10), Ervin Wiik Treider (49), Camilla Wiik Treider (9), Trine Wiik Treider (45), Eirin Wiik Treider (8), Tomine Wiik Treider (14) og Nathan Wiik Treider (2).

OSLO: Christian Tybring-Gjedde er ikke redd for å se det han mener. Og det han mener er at rike, hvite par burde få minst sju barn hver for å redde det europeiske urfolket. 

Tar bladet fra munnen

Den jordnære FrP-politikeren er ikke redd for å si ting som det er. Ja, han snakker rett fra levra om det som betyr noe for ham.

– Akkurat nå er jeg mest opptatt av den hvite rases overlevelse. Det er et tema jeg har vært opptatt av i noen tiår nå. Og hvis det skal være sånne som meg igjen på jorda om 20 år, så må rike, hvite mennesker få flere barn og fattige, mørke mennesker få færre barn. Så enkelt er det, sier den folkekjære politikeren.

Idealfamilien

Tybring-Gjedde trekker fram en familie fra Tønsberg som sin idealfamilie.

– Ervin og Trine Wiik Treider er fantastiske mennesker. Ervin jobber i shipping og Trine er kosmetikkimportør med det eneste agenturet på Chanel i Vestfold. Begge er norske tilbake til 1700-tallet og har fantastisk stamtavle. De har satt syv flotte barn til jorda, og det synes jeg er så flott. Syv blåøyde barn med en solid økonomi og de beste forbindelser. Dette er en kjempeinvestering i det norske folks framtid, sier Tybring-Gjedde og tørker rørt en tåre.

Hylekoret på venstresida og det politisk korrekte mainstream media var ikke tilgjengelig for en kommentar.

– hvis det skal være sånne som meg igjen på jorda om 20 år, så må rike, hvite mennesker få flere barn og fattige, mørke mennesker få færre barn. Så enkelt er det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here