En illusjon.
Her har du ikke vært.

Mange mener de har tilbragt de siste dagene på «påskefjellet», men høytidseksperter avslører nå at et slikt fjell ikke eksisterer.

– Det stemmer, det stemmer, det stemmer, sier Nieuhetenes påske, pinse- og himmelfartskommentator Wollert Abrahamsen, som til daglig jobber med å fylle på sukkertøy og buttons i den lille skåla i resepsjonen.

– Forskere mener nå at dette såkalte «påskefjellet» ikke er et mytisk fjell som dukker opp fra tåka hver påske, men tvert i mot et helt vanlig fjell som også eksisterer utenom påskeperioden, denne flyttbare høytida som vi aldri helt får grepet på, sier Abrahamsen før vi brutalt avbryter og minner ham på at påska nå er over om få timer.

Språkforsker Finn-Erik Vinje mener også at selve ordet «påskefjellet» ikke bør brukes:
– Det er åpenbarlig ikke en norsk ord, hvisker den eldgamle professoren som har tilbragt hele påska under skrivebordspulten sin. – Det er ikke kurong å sammensette to ord på den måten, i den norske språk. Slikt for noe gjør man i tysk, men meg vedkjent ikke på en norsk.

En mann som passerer utenfor vinduet vårt idet deadline nærmer seg er likevel uenig med forskerne. – Det er fake news, brøler mannen på det vi antar er generelt grunnlag. Dermed får vi nok aldri vite hva som egentlig er sannheten om påskefjellet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here