Hunden Zingo gjør seg klar til å komme inn på banen igjen i siste episode av "Heimebane".

Kritikk mot NRKs serie «Heimebane»: Stadig flere seere reagerer på at hunden Zingo alltid kommer inn og scorer det avgjørende målet i slutten av hver episode.

Dramaserien med Ane Dahl Torp og John Carew har blitt populær blant både fotballelskere og andre seere. Men det var hunden Zingo (spilt av hunden Pongo) som stjal tv-publikummets hjerter da han kom inn fra benken og avgjorde kampen i det 90. minutt i første episode.

Den overraskende slutten ble hyllet av anmelderne, og Pongo havnet straks på forsidene av Se & Hør og hundemagasiner som Hund & Fritid, Playdog og Canino. Da også den andre og tredje episoden sluttet med at den elskelige kjøteren dyttet inn vinnermålet med snuten, mente derimot noen at manusforfatterne bak serien begynte å gå tom for ideer.

Etter fem episoder hvor Zingo har avgjort kamper mot Odd, Vålerenga, Viking, Rosenborg og Aalesund, kan det virke som om «Heimebane»-seerne har gått lei av den forutsigbare formelen. Flere tusen har ringt og sendt mail til NRK. Dessverre er alle episodene av serien innspilt for lenge siden, og frustrerte seere må nok holde ut med den overeksponerte fillebikkja i flere uker til.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here