Foto: Fred Jonny / ANTI

Det ambisiøse påskeeggmiljøet fikk nettopp en ny og tøff utfordrer: Norges største popstjerner. Ikke verst!

Mens «den stille uken» senker seg over Norge, skjer det stadig ting i rampelysets kulisser. Tidlig denne uken kom det frem at popstjernetvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (ca 15) fra Trofors i Nordland har fått en helt spesiell påskegave av moren sin. Som premie for at tenåringsbrødrene har fått beste mulige karakter på gloseprøven i tysk har de nå mottatt det som kalles verdens største påskeegg.

Fra før er en belgisk by notert med verdensrekord i påskeegg. Men Trofors-guttenes egg skal bestå av rundt 55 000 sjokoladeplater, være ni meter høyt og veie godt over to tonn. Det skal ha tatt 25 ansatte fra artistenes roadcrew mer enn 500 timer å sette sammen egget – og enda lenger vil det ta å få spist opp egget, dersom tvillingene spiser den alene. Og nå ser det ut til at de rare guttenes påskeegg får oppføring i Guinness rekordbok.

Gosj, karer – godt jobbet!

Marcus og Martinus studerer gaven fra mor. Foto: Torky Rullo Messerschmitt

Da gjenstår det bare å gratulere «de klonede to» med gode karakterer – og god påske til alle!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here