Nathan Lillejordet (56) har sonet 18 års fengsel for overgrep på barn og produksjon av overgrepsmateriale. Nå har han startet egen blogg. (Foto: Hedmark politikammer)

BRUMUNDDAL: Mens vi allerede har tusenvis av mammablogger, og noen svært suksessfulle pappablogger, har det lenge manglet en blogg for mennesker som ikke har egne barn, men som likevel elsker å gjøre stas på de små. Det har Nathan Lillejordet (56) og bloggen «Onkelhjerte» gjort noe med, og nettet elsker det.

Sitter på en gullgruve

– Det hele startet med at jeg la merke til at mange av mine Facebook-venner som ikke har egne barn, laget et relativt stort nummer ut av tantebarna sine. Disse fikk gjerne godt betalt i likes og kommentarer. Og da tenkte jeg at med mitt barnetekke, med alle mine påfunn, og med flotte bilder av alle de søte nevøene mine, så sitter jeg på en gullgruve.

– Det er først og fremst Norge, Thailand og Filippinene som er mine markeder.

Lillejordet overdriver ikke. Bloggen «Onkelhjerte» har 120.000 daglige lesere i tre land.

– Det er først og fremst Norge, Thailand og Filippinene som er mine markeder, forklarer Lillejordet. – Og det er mange onkler der ute som er ivrige lesere av bloggen. Det er jo ekstra hyggelig.

Sukkertøy til barna

Fra sin enebolig rett utenfor Brumunddal sentrum, poster 56-åringen daglige oppdateringer fra hverdagen. Han passer gjerne barna til sine to yngre søstre flere ganger i uken. Dessuten deler han tips til hvordan å lage morsomme treleker, papirfly og hjemmelagede sukkertøy, slik at man som onkel er godt forberedt når barna kommer på besøk. Bloggen er Lillejordets eneste inntektskilde.

– Jeg blir ofte bedt om å markedsføre ulike produkter på bloggen min, og dette gir meg en pen sum i måneden. Den kommer godt med.

Det er gjerne produsenter av barbermaskiner, slips, luftgevær, h-melk, sexleketøy og sånne ryggsekker som 50-åringer har laptopen i når de skal på jobb som bruker «Onkelhjerte» som annonseplass.

– med mitt barnetekke, med alle mine påfunn, og med flotte bilder av alle de søte onkelbarna mine, så sitter jeg på en gullgruve.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here