Home Rampelys Kygo har gjenoppstått

Kygo har gjenoppstått

0
Kygo har gjenoppstått
Slik så Kygos gravsted ut da kirketjeneren på Bønes ankom plassen fredag morgen (Foto: Oda Trøgstad)

Tropical House-stjernen Kygo, eller Kygo Hansen som ble kjent som bergensmusikerens virkelige navn da han ble gravlagt i går torsdag, har tilsynelatende gjenoppstått fra de døde.

Fikk du med deg Kygos død? Ikke alle har oppdaget det brutale dødsbudskapet som traff tidlig denne uka.

Døde på scenen

Det var nemlig mandag at den forferdelige nyheten slapp: en toneangivende, ung artist fra Tropical House-miljøet var død. Onsdag ble det kjent at artisten var ingen ringere enn Kygo, og attpåtil var artistens dødsøyeblikk festet til film. Kygo Hansen hadde fått støt fra miksepulten, med det resultat at et jublende publikum kunne se skjelettet hans. 26-åringen døde momentant.

Fredag tok utviklingen igjen en overraskende vending. Da kirketjener Djezebel Trøgstad tok sin rutinemessige morgenvandring på gravlunden, ble han vâr en uvant detalj ved den nylig avdøde Kygo Hansens gravsted. Jord var blitt pyntelig kastet opp ved siden av gravstøtten, prydet med avtrykk av en miksepult. Kisten i graven var åpnet – og tom.

– Krygo har gjort som Jesus!

Prost ved Bønes kapell, Seinung Domfeld, er ikke i tvil om hva som har skjedd:

– Dette har vi sett før. For snart 2000 år siden på et sted som heter Jerusalem. Det som skjedde var at Jesus Kristus stod opp fra de døde. Og det er det Krygo (Kygo, journ.anm.) har gjort nå. Krygo har gjort som Jesus! sier han, før han unnskylder seg og forsvinner bak et forheng inne i kapellet og later som om han går ned en trapp bak sofaen ved å gradvis senke overkroppen.

Kirkegårdsgraver Tanja Skau ser på saken med andre øyne:

– Så graven var ikke bra nok for kygoen vår? Stor stjerne og greier? Typisk millennials dette, ikke engang i døden er det fint nok. Nei, gi meg heller en rockemusiker som har dødd av overdose. De blir.

«Jeg hadde dibs på miksepulten hans. Dette var min sjanse til å ta den tropiske tronen» – DJ Pineapple

Den tropiske tronen består

Kygo har fremdeles til gode å vise seg offentlig etter oppstandelsen. Og ikke alle kolleger tok nyheten godt opp.

– Jeg må innrømme at jeg hadde dibs på miksepulten hans. Vi har kjent hverandre helt siden 2015. Dette var min sjanse til å ta «den tropiske tronen», som det heter i miljøet vårt, sukker Andreas «DJ Pineapple» Lundegaard.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here