Ifølge Politiet var det "en av de virkelige store på Tropical House-scenen" som døde. (Foto: MC Fruity)

BERGEN: Det norske Tropical House-miljøet er i sjokk etter at en verdens mest profilerte Tropical House-stjerner døde natt til mandag. Omstendighetene rundt dødsfallet er ikke klart.

Reagerer med sjokk og vantro

– Det er uvirkelig. Tropical House-miljøet er så lite. Alle kjenner alle. Det føles som om vi har mistet et familiemedlem, sier Andreas «DJ Pineapple» Lundegaard.

– Tropical House-miljøet er så lite. Alle kjenner alle.

Lundegaard er selv en profil innen Tropical House-miljøet.

– Ja, det stemmer, bekrefter Lundegaard. – Jeg er selv en profil innen Tropical House-miljøet, eller en såkalt «Tropical House-profil».

«En av de virkelig store»

Navnet på den avdøde Tropical House-stjernen er ennå ikke offentliggjort, men politiet kan bekrefte at det «dreier seg om en av de virkelig store på Tropical House-scenen».

– Hvis dette er tilfelle, er det bare å legge to og to sammen, sier Tropical House-ekspert Ferdinand Granadilla (41). – Da er det enten Coco Cabana, Kygo eller DJ Pineapple.

Granadilla har mastergrad i Tropical House fra Høyskolen i Rogaland, med spesialisering på Kygo. Da han får høre at vi allerede har snakket med DJ Pineapple, blir han alvorlig. – I så fall er det enten Kygo eller Coco Cabana, sier han.

Trosset regnet

Tross øsende regnvær, gikk Tropical House-fansen i Bergen mann av huse for å hedre den ennå ikke navngitte Tropical House-profilen. Siden navnet på Tropical House-stjernen ennå ikke er offentliggjort, hadde mange med seg roser og plakater der det stod «RIP Coco Cabana eller Kygo». Mange gikk med regnfrakk eller paraplygo. 

– Tropical House er det viktigste i livet mitt, utbryter Helle Mjelde (21) mens tårene renner. – At enten Coco Cabana eller Kygo nå har gått bort, er bare helt tragisk.

– Tropical House er det viktigste i livet mitt.

Noen hadde helgardert og skrevet «RIP Coco Cabana, Kygo eller DJ Pineapple» men da vi kunne bekrefte at Andreas Lundegaard var i live, strøk mange over DJ Pineapple med tusj.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here