Home Nyheter Her får Kygo dødsstøtet

Her får Kygo dødsstøtet

1
Her får Kygo dødsstøtet
En heldig fotograf fanget øyeblikket da Kygos hodeskalle var synlig.

Det er nå bekreftet at Kygo er den norske tropical house-artisten som døde på mandag, etter at han fikk støt fra miksepulten sin. ‒ Kunne se skjelettet, sier tydelig imponerte øyenvitner.

Publikum på Kygos konsert i Madison Square Garden ble vitne til at nordmannen mottok et voldsomt elektrisk støt fra miksepulten sin. Årsaken var en veldig stor rotte som hadde gnagd seg gjennom noen kabler.

‒ Vi kunne se hodeskallen hans og hele skjelettet, sier en oppspilt Kygo-fan utenfor konserthuset. ‒ Det var legendarisk.

‒ Megafett og chiller’n, utbryter Kryvel Viltra-Valldal, som har reist helt fra Viltra-Valldal til New York for å se Kygo mikse. ‒ Skjelettet hans lyste opp som et juletre. Vi kunne definitivt se skjelettet.

Statsminister Erna Solberg forteller at hun har cocktailparaplyen på halv stang i dag. Hun hadde ikke et spesielt forhold til Kygo, men er likevel tilgjengelig for spørsmål om tropical house ut uka. ‒ Elektrisiteten gir, og elektrisiteten tar, sier hun i en kommentar til Nieuhetene. ‒ Det er både skremmende og spennende å høre at hele Kygos skjelett var synlig da han fikk støt. La det være et signal til oss alle om at vi må ta livet, og strømmen, på alvor.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here