KOLBOTN: Et navnløst gresskar som står etterlatt på en rekkehusbalkong har ifølge kilder en forestilling om at det ennå ikke er glemt, meldes det i dag.

Gresskaret, som ble vist omtanke fra samtlige medlemmer av eierne i Knudsen-familien, fra det ble handlet inn og til det ble pyntet i anledning Halloween, har fått stå i fred på balkongen i Ormerudveien på Kolbotn siden sent tirsdag kveld.

Gresskaret selv skal ha fått et svært godt inntrykk av Knudsen-familien. Etter sigende var det familiefaren, Tormod Knudsen, som skal ha valgt ut gresskaret på den lokale Kiwi-butikken før helgen. Etter handelen var gjennomført skal det ha blitt lagt forsiktig i passasjersetet og deretter fått Knudsens beskyttende hånd over seg mens han manøvrerte stasjonsvognen gjennom de siste svingene på veien hjem. Ikke før bilen hadde parkert i carporten, kom barna løpende ut for å ta imot gresskaret, som ble både varsomt klemt og gjenstand for lengtende blikk over flere dager mens det stod på kjøkkenbenken. Femårige Lukas forsøkte flere ganger å løfte det ned fra benken, enda storesøsteren Tuva (8) gjorde det helt klart at det måtte få stå i fred til 31. oktober.

Så kom endelig tirsdag ettermiddag, og gresskaret fikk både nese, øyne og munn. Da det begynte å skumre, ble et telys tent og satt på innsiden av den nå uthulede kjempefrukten. Men etter dette har det vært stille. I 22-tiden samme kveld steg moren i familien, Charlotte, ut på balkongen i ens ærend for å blåse ut telyset. Etter dette ble det etterlatt i mørket.

Ved publiseringstid øynet gresskaret håp da Lukas åpnet balkongdøra og tok et par steg i dets retning, bare for å bli kalt tilbake av Charlotte, som tilføyet at de «ikke skal til miljøstasjonen før mandag». Uttalelsen skaper likevel optimisme hos gresskaret, som ser frem til en planlagt reise mandag sammen med familien – en aktivitet som igjen kan samle dem alle fem!

Nieuhetene beklager: Vi vet ikke hvordan bildet av Skam-Noora fant veien til forsidebildet. Josefine Frida Pettersen er ikke på noen måte implisert i denne saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here