Home Nyheter Ny statssekretær beklager at han er en menneskelig pølse

Ny statssekretær beklager at han er en menneskelig pølse

0
Ny statssekretær beklager at han er en menneskelig pølse
Magne Bredangen (H) foran Utenriksdepartementet på sin første arbeidsdag.

Den nyutnevnte statssekretæren Magne Bredangen (H) beklager at han ikke er et menneske, men en slags menneskeaktig pølse i en dress.

– Jeg legger meg flat, i den grad det er mulig. Jeg forstår at folk er skeptiske. Hadde jeg kunnet velge selv, hadde jeg vært et vanlig menneske istedenfor den avskyelige formen jeg er tvunget til å leve i, sier Bredangen til Nieuhetene.

Sist fredag ble han utnevnt til statssekretær i Utenriksdepartementet. I de siste dagene har diskusjonen gått på sosiale medier om Bredangens utradisjonelle framtoning.

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide (H) sier at hun tar avstand fra Bredangens kvalmende bratwurst-hylster av en kropp. – Jeg brekker meg med ved synet av det brente, sprukne skinnet hans. Samtidig er det viktig å påpeke at Bredangen stiller seg bak regjeringens politikk, sier statsråden.

Den ferske statssekretæren forteller at han ikke har tatt seg nær av kritikken på nettet. Nå håper han at hans suksess kan bane veien for andre dresskledde pølsemutanter.

– Finnes det flere?
– 
Ikke som jeg vet om, og takk Gud for det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here