Home Nyheter Se de første bildene av Tom Cruise som hopper i sin død fra Preikestolen

Se de første bildene av Tom Cruise som hopper i sin død fra Preikestolen

0
Se de første bildene av Tom Cruise som hopper i sin død fra Preikestolen
Tom Cruise i svevet.

I går startet innspillingen av Mission Impossible 6 i naturskjønne omgivelser på Preikestolen. Tom Cruise overrasket alle med å hoppe i sin død fra den norske fjellformasjonen. – Veldig viktig for norsk film, sier ekspertene.

Bare noen timer inn i innspillingen av Mission Impossible 6 gikk det altså skeis for superstjernen, som hadde glemt å feste sikkerhetsselen før han kastet seg utfor stupet. For øvrig var filmteamet svært heldige med været.

– For oss i turistnæringen er det selvfølgelig et fantastisk «selling point» at Tom Cruise styrter i døden fra akkurat Preikestolen, sier Cesar Borgemoen, direktør i Visit Norway.
– Det er et herlig eksempel på hva insentivordningen for film kan gjøre for oss. Forhåpentligvis vil stadig flere internasjonale filmstjerner møte sine endelikt i vakker norsk natur.

Kulturminister Linda Hofstad Helleland er også fornøyd med innspillingen av den amerikanske storfilmen. – Nå ser jeg at videoklippet av Tom Cruise som treffer vannspeilet etter 600 meters fritt fall er i ferd med å gå viralt, smiler hun. – Dette er bedre enn da Michael Fassbender fikk urinveisinfeksjon etter å ha sittet på en kald benk utenfor Restaurant Schrøder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here