Home Nyheter London-student Tuva ventet og ventet – fikk aldri Facebook-kommentar

London-student Tuva ventet og ventet – fikk aldri Facebook-kommentar

0
London-student Tuva ventet og ventet – fikk aldri Facebook-kommentar
På bildet: Tuva Hersleb. Klikk på bildet for å lese utvekslingen. (Foto: Daniel Lilyfield/Tuvas screencap)

Tuva Hersleb (21) ønsket å få med seg studievenninnene i London på en tredje «screening» av Wonder Woman i går. Så sviktet Facebook. Nå advarer den unge kvinnen fra Asker venninnene om svakheter i det dominerende sosiale mediet. 

– What IS the matter, really, sukker London School of Economics-studenten Tuva Hersleb til Nieuhetene, før vi minner henne på at vi er en del av norske medier. – Altså, ikke stol på alt av teknologi. Ikke stol på at alt… hva heter det på norsk igjen… tilfredsstille – at teknologi nødvendigvis gjør livet ditt bedre.

Facebook «hengte seg opp»

Det var i går at Tuva, som flyttet til Chelsea i London tidligere i år, fikk brålyst til å se den nye Hollywood-filmen «Wonder Woman» en tredje gang, hvorpå hun kontaktet sine venninner Iben og Benedicte gjennom Facebook. Askerbøringen har nemlig vært så heldig å få med seg to gamle venninner på «flyttelasset» over Nordsjøen. Til alt overmål har også Iben og «Dicte» kommet inn på LSE.

– Jeg bare postet den sånn i feeden. Ikke noe chat eller noe, presiserer 21-åringen. – Tror jeg even glemte å tagge dem, lol, humrer hun. Så blir hun brått alvorlig i ansiktet igjen, og fortsetter sin recap av gårsdagens hendelser.

Benedicte viste seg å være på bodybalance, men venninnen Iben svarte på Tuvas forespørsel. Da Tuva hadde tenkt å følge opp med å tilby seg å få kinofikseren til å skaffe dem billetter, skjedde det som satte henne ut resten av kvelden.

– And this fucks me up!

– Det bare stod «En venn skriver en kommentar…». Jeg ble helt gutted. Lukket appen og åpnet den igjen. Og der står det bare «En venn skriver en kommentar…».

Nå ønsker Tuva Hersleb å minne alle unge mennesker på hva som betyr noe. Og at dette ikke innebærer å bruke teknologi som gjør at man lagger i livet.

– Jeg flyttet til London for å ha det kult hele tiden. And this fucks me up! sier den frustrerte Asker-/London-jenta. – Jeg ble bare sittende og sture med han som kollektivet leier som partyfikser, en helt random fyr. Kanskje er det ikke her jeg skal være likevel, avslutter hun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here