Venninna til mora di (61) har lenge hevdet at hun har en rocka stil. Det beviste hun til gagns tirsdag kveld. (Foto: mora di)

Alle var på Radiohead-konserten unntatt deg. Nå viser det seg at selv hun venninna til mora di som alltid skal snakke deg rett i trynet med mentolrøykånde hørte Thom Yorke og co i Oslo Spektrum.

Du var ikke på Radiohead-konserten. Alle vennene dine var der. Akkurat i det du slo deg til ro med at konserter er noe ungdom drar på, viser det seg nå at venninna til mora di – som er 61 år og forteller alle med sånn skingrende blokkfløytestemme at hun følger med på SKAM – også var der. Men du var ikke der.

Du var ikke på Radiohead-konserten. Alle vennene dine var der.

Akershus Rønning (40) i Støtteforeningen for voksne forteller at de aldri har hatt større pågang hos sin telefontjeneste enn onsdag morgen. Da våknet sånne som deg opp, sjekket Facebook og skjønte at de hadde gått glipp av en konsert som alle andre var på.

– Det er tungt for mange 40-åringer som går med Converse-sko og later som om de fortsatt er ungdom å oppleve at de har gått glipp av denne begivenheten, bekrefter Rønning.

–  For oss som besvarer telefonene, pleier vi å trøste ved å fortelle at det faktisk ikke var sånn at «alle andre» var der. Men det blir vanskelig nå, som det viser seg at selv venninna til mora di på 61 med sånn jålekjede rundt halsen og flagrende klær var på Radiohead-konserten, sukker han.

– Vi pleier å fortelle at det faktisk ikke var sånn at «alle andre» var der. Men det blir vanskelig nå.

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here