Prins Sverre Magnus "dabber" i ensom majestet på slottsbalkongen.

Prins Sverre Magnus (11) ble hele verdens rojale yndling da han «dabbet» på slottsbalkongen under kongeparets 80-årsfeiring. Nå forsøker han igjen å tiltrekke seg oppmerksomheten – men det kan virke som folk har fått nok av «dabbeprinsen».

Anonyme kilder forteller at den unge prinsen fikk mersmak på den internasjonale oppmerksomheten fra de travle maidagene. Han har ikke klart å ta til seg verken vått eller tørt og gråter nesa sår og rød, sier en utro hofftjener til Nieuhetene i et mørkt parkeringshus utenfor Oslo sentrum.

Det er tydelig at prinsen savner rampelyset. Ifølge våre kilder finner han stadig på nye unnskyldninger for å besøke bestefar Harald og bestemor Sonja på Slottet. Når han får muligheten sniker han seg ut på slottsbalkongen for å «dabbe», i et desperat håp om å gjenskape magien fra noen uker siden.

Flere tilfeldig forbipasserende har observert prinsen i sin karakteristiske positur på balkongen. Rango Beltersen (46) fra Lillestrøm forteller at han så Sverre Magnus «dabbe» i et par minutter på søndag kveld.

– Han så litt nervøs ut, kikket seg flere ganger over skulderen mens han sto der og fjollet. Jeg klødde meg litt i hodet og lurte på hva som foregikk. Så hørte jeg en brysk stemme innenfra, og så prinsen pile inn på Slottet igjen, forteller Beltersen. – Han må vel få holde på. Men jeg syns det er litt trist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here