Home Vitenskap «Jeg er uenig i premisset ditt»-Tellef (26): – Jeg er uenig i premisset ditt.

«Jeg er uenig i premisset ditt»-Tellef (26): – Jeg er uenig i premisset ditt.

0
«Jeg er uenig i premisset ditt»-Tellef (26): – Jeg er uenig i premisset ditt.
Tellef Ueland (26) er uenig i premisset ditt, og har google-søket som beviser hvorfor premisset er feil. (Foto: Indira Granli)

OSLO: Tellef Ueland (26) har ingenting imot saklig kritikk, men er opptatt av at kritikken baseres på solide premisser. Dette var ikke tilfelle forrige gang dere drakk en øl sammen.

– Hvis jeg tar feil, innrømmer jeg det gjerne. Men når anklagen rettes mot meg på feil premisser, må jeg kunne si ifra, forklarer Ueland.

Det var under en samtale på mikrobryggeriet Nixon Lied på nedre Grünerløkka at det kom til ordkløyveri mellom deg og nevnte Tellef forrige helg. Uenigheten dreide seg om hva klubben Borussia Dortmund betalte for den gabonesiske fotballspilleren Pierre-Emerick Aubameyang i 2013.

– Når anklagen rettes mot meg på feil premisser, må jeg kunne si ifra.

– Det stemmer. Jeg hevdet vel at dette var en sum på rundt 20 millioner euro, mens du antydet 14 millioner. Jeg innser at mediene er enig med deg, men mener premisset for diskusjonen er feil siden denne summen aldri ble annonsert av klubben. Det var en såkalt «undisclosed fee», forklarer Ueland og viser deg google-søket han nettopp har gjort mens han sleiker ølskummet av overleppen.

Kan du ikke bare innrømme at du tok feil, Tellef?

– Jeg er uenig i premisset ditt, svarer 26-åringen. – Jeg har ikke noe imot å innrømme feil, men vi kan faktisk ikke vite svaret, og da blir det meningsløst for meg å si at du tok rett.

– Det var en såkalt «undisclosed fee».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here