Home Nyheter Ali Baba dømt for menneskesmugling

Ali Baba dømt for menneskesmugling

0
Ali Baba dømt for menneskesmugling
Den beryktede kjeltringen prøvde å unnslippe politiet, men ble heldigvis fakket til slutt.

En arabisk vedhugger ble mandag kveld pågrepet av politiet på Oslo S og satt i varetekt for menneskesmugling og besittelse av våpen.

En av twittermeldingene som fikk politiet i Oslo til å rykke ut til sentralstasjonen.

Kommandør Hans Lysglimt fra den norske antikommunistiske motstandsbevegelsen Alliansen rapporterte på Twitter mandag morgen at det skjedde en invasjon på Oslo S. Politiet var raskt på stedet etter å ha blitt tipset av den heltemodige patrioten, og pågrep umiddelbart eventyrskikkelsen da han ikke hadde gyldige papirer.

Fant sabel og røvere

35-åringen ble funnet med sin slave og svigerdatter ved sin side, og en sabel i beltet. Sabelen ble konfiskert da beredskapen vurderte det som et potensielt skadelig våpen, enda Baba hevdet den bare skulle brukes til å avduke hjemmelagde racerbiler.

Etter arrestasjonen søkte politiet gjennom Ali Babas bagasje som var med på godstoget, og fant totalt 38 krukker. Baba skal ha hevdet at alle disse inneholdt olje han skulle passe på for en bekjent. Oljen skulle ifølge Baba brukes i sånne lamper som egentlig ser mer ut som lange tekanner.

Politiet fant i stedet 37 røvere i krukkene. Alle de 37 blir nå behandlet av Utlendingsnemda. Babas slavesvigerdatter fikk raskt besøksforbud etter å ha skreket trolldomsord mot fengselsgitteret, og utført hærverk på utgangsdøren til Grønland politistasjon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here