Hareide skal også ha tømt i seg minst 2 liter med Cola og Solo i løpet av helgen.

27. april starter KrFs landsmøte på Scandic Nidelven i Trondheim. Men tre dager før har partileder Knut Arild Hareide (44) allerede spist opp alt landsmøtegodteriet sitt, melder kilder innad i partiet.

Kildene som Nieuhetene har snakket med forteller at Hareide begynte å maule sure føtter, svarte krokodiller og hockeypulver allerede på fredag kveld. Innen kl. 22 på lørdag var 90% av smågodtet som Hareide hadde satt av til landsmøtet borte. Søndag morgen spiste Hareide angivelig tre pakker Pez før frokost.

Ekspert: – Langt over streken

Politisk kommentator i Nieuhetene, Sylvester Aarebrot mener at smågodtskandalen kan være dråpen som får begeret til å renne over for grunnfjellet i KrF. – Partiet har lange tradisjoner for at smågodt er forbeholdt lørdagskvelden, og da i forholdsvis små porsjoner. Den godteorgien som Hareide etter sigende har begitt seg ut på er langt over streken, sier han.

Benekter ryktene

Knut Arild Hareide selv benekter ryktene, og mener de er satt ut av ondsinnede rivaler i partiet. – Det stemmer. Jeg har masse godteri igjen, sier Hareide og viser med hendene hvor mye godteri han angivelig har. – Dette er rein bakvasking og sladder fra Olaug Bollestad (nestleder i KrF, red.anm.), som selv sitter igjen med en ynkelig pose heksehyl.

Dette er den andre politiske skandalen på få måneder som rammer KrF-lederen. Sist dreide det seg om et videoopptak hvor Hareide innrømte at han likte å «nusse» jenter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here