Den ulykksalige hendelsen ble fanget på film (Foto: Privat)

Nicolai Gram (bildet), masterstudent ved Universitet i Bergen, skal for åttende gang denne måneden ha glemt å forkoke vannet i vannkokeren før han helte det over i koppen med kaffepulver.

Det var onsdag morgen at teatervitenskapstudenten skal ha helt kaldt, uoppvarmet vann fra vannkokeren og over i en kopp som var forhåndsfylt med en teskje kaffepulver fra Nescafé Brasero. Det hele skal ha foregått med minst ett vitne til stede.

Følger opp med å varme vannet på vanlig måte

Ifølge kilder skal et flertall av disse hendelsene ha foregått tidlig på morgenen, før Gram har rukket å fortære frokostmaten. Den ulykksalige kaffedrikkeren skal i morges ha reagert med et oppgitt skuldertrekk da han var i ferd med å dekantere kaffevannet og oppdaget at det ikke slo damp ut av vannkokeren, som er sedvane når vannet er oppvarmet. Deretter skal han ha handlet resolutt ved å fylle kannen på ny og så igangsatt koking ved å trykke på en knapp.

«Ingen er sjokkert, akkurat» – vitne

– Ingen er sjokkert, akkurat, sier en person som befant seg på kjøkkenet på denne tiden, og som ønsker å være anonym.

Ved publiseringstid skal flere av studentene som bor i kollektiv sammen med Gram befinne seg i samtale vedrørende mulig krav om at Nicolai Gram handler inn en ekstra boks med pulverkaffe månedlig, da den kalde kaffen som regel må slås ut i vasken og må erstattes med en ny dose kaffepulver fra kaffeboksen.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here