Betelgeuse er det store diskusjonsemnet så langt i 2017.

Ekspertene trodde monsterstjerna Betelgeuse var for langt unna til å skade Jorden. Men nå har den eksplodert, og de fleste av oss vil bli desintegrert. Følg disse fem tipsene for å overleve (kanskje)!

Som våre lesere sikkert har fått med seg, har stjerna Betelgeuse (430 lysår unna) gått supernova, og sjokkbølgene fra eksplosjonen vil utslette nesten alt liv på jorden. Med andre ord ser det ut til at 2017 starter med en skikkelig nedtur for mange av oss.

Nieuhetene har samlet de fem beste tipsene for å overleve katastrofen:

  • Lokalisér bunkerser fra andre verdenskrig. Bruk disse som overbygninger. Grav deg nedover, og husk plass til alle mat- og drikkerasjonene.
  • Hold deg unna større, ukjente sjaktinnganger i Troms og Finnmark. Disse overvåkes av bevæpnede vakter og er til for politikere og finanseliten.
  • La svakere familiemedlemmer (spedbarn, eldre, uføre) være igjen under evakueringen. Ikke la samvittigheten tynge deg; det er det mest barmhjertige du kan gjøre. De vil uansett ikke klare seg under den nye verdensordenen.
  • Klipp ut de sammenleggbare supernovabrillene fra siste papirutgave av Nieuhetene. Brillene vil ikke beskytte deg mot strålingen, men de er et av 2017s heteste motetilbehør.
  • Du behøver en DAB-radio som oppfyller DAB-standard W4.68+ for å lytte til myndighetenes krisemeldinger. Elkjøp har tilbud på disse akkurat nå, fra kun 1299,- (sponset innhold).

Vi ønsker alle våre lesere lykke til!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here