Home Politikk Venstre og KrF forhandlet seg ned til 40 rumpespark

Venstre og KrF forhandlet seg ned til 40 rumpespark

0

Trine Skei Grande og Knut Arild Hareide jubler etter forhandlingene med Høyre og Frp.

Regjeringspartiene ble sterkt kritisert etter at de i sitt statsbudsjett foreslo 50 kraftige rumpespark til partilederne i Venstre og KrF. Skei Grande og Hareide mente at rumpesparkene hadde liten effekt, bortsett fra å være fryktelig vonde.

Reagerte på rumpespark-økning

– Regjeringsplattformen er tydelig på at både Venstre og KrF regelmessig skal utsettes for voldsomt kraftige rumpespark. Det vi reagerer på er at antallet ser ut til å stige år for år, sa Trine Skei Grande etter at regjeringen i går la fram forslaget om 50 kraftige rumpespark. Det var en markant økning fra fjorårets 35.

– et av de viktigste gjennomslagene venstre og krf har oppnådd i løpet av de siste tre åra.

Viktig gjennomslag

Men etter knallharde forhandlinger har nå altså Høyre og Frp gått med på en reduksjon fra 50 til 40 rumpespark. Skei Grande og Hareide mener dette er et av de viktigste gjennomslagene Venstre og KrF har oppnådd i løpet av de siste tre åra.

– Dette viser at Venstre og KrF er nødvendige for å dra regjeringen i riktig retning, sier en gråtkvalt Knut Arild Hareide til Nieuhetene. – Og dette er ikke det eneste gjennomslaget heller. Jeg fikk enda en ny bokstav i KRLE. Det er en bitteliten j, for Jesus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here