Home Sport BI-student (22): — Damer har ikke noe i idretten å gjøre

BI-student (22): — Damer har ikke noe i idretten å gjøre

0
BI-student (22): — Damer har ikke noe i idretten å gjøre

Petter Haavardsen (22) fra Nordstrand er medlem av BI Athletics, en studentidrettsforening ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Nå har han sett seg lei på kvinneidretten.

— Jeg tar løvet fra munnen, og sier som min far: Kvinner har ikke noe i idretten å gjøre. Ja, i det minste må den tilpasses bedre, legger han til når Nieuhetene besøker studenten på hjemmebane.

Haavardsen er kjapp med å komme med et eksempel på hva som er galt med såkalt kvinneidrett.

– Damer kan styre puppene med hjernen. Det er bevist. Og derfor må balltouch på pupp bety det samme som «hands». Det er touch med vilje! sier Haavardsen engasjert. — De kan slenge med puppene hvor som helst, vet du. Og jeg har faktisk et navn på forseelsen. Vi kan kalle det «tits». Det hadde vært sykt funny å rope «TITS» fra tribunen, da. Bortsett fra at jeg aldri hadde giddet å se en eneste kamp med damefotball.

Redd for at pucken skal smelle opp i «taginaen»  

Men også ishockey er et minelagt problemområde, ifølge finansstudenten.

– Ishockey er for de tøffe gutta. Det SKAL gå hardt for seg, ikke sant? Du kan ikke være redd for å knekke en negl da. Sånn som det er med damer. Mest er jeg redd for at pucken skal smelle opp i… taginaen deres eller noe, sier gutten med lav stemme. — Ouch! ler han, og drar benene til seg.

— Men seriøst, det hadde vært fint om noen tok tak i dette, sier den single gutten. — Og dette sier jeg ikke bare for å komme i avisen eller noe. Eller for å få damer. Det handler om å anerkjenne sin plass i samfunnet, avslutter han.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here